Litt musikk til å begynne med:

Utviklingslæren er den største svindel i verdenshistorien, et bedrag som stammer fra djevelen selv, og han har hatt hell med seg i å forføre menneskeheten med dette gigantbedraget som skjuler seg under navnet «vitenskap».

 At ateister ikke gidder å lese dette er til en viss grad forståelig. Men, de som kaller seg kristne og som tror at evolusjonsteorien og Bibelens lære kan forenes bør virkelig lese denne grundige og gjennomarbeidede artikkelserien.

 Evolusjonsteorien lar seg ikke forene med arkeologiske funn, historiske fakta eller troen på Bibelens Gud som Skaper.

Skapelse-evolusjon

Det er to slags oppfatninger om hvordan livsformene på jorden har oppstått. Enten ved en direkte skapelse fra en Skapers hånd, slik Bibelen presiserer, eller ved en gradvis utvikling gjennom lange tidsperioder der tiden og tilfeldighetene er stykkets helt. Så er jo spørsmålet hvilken modell som passer best inn i det som kan observeres i naturen. Vi skal i denne posten se på skapelse-evolusjon diskusjonen gjennom en fantastisk og gjennomarbeidet artikkelserie publisert i magasinet-innsyn.no:

Evolusjonen

 

Utviklingslæren, del 1:

Det er knapt noen ideologi som har fjernet gudstroen hos menneskene i større grad enn utviklingslæren. Den retter sitt angrep mot en hovedattributt hos Gud, nemlig hans skapermakt. Utviklingslæren er en uhyrlig løgn klekket ut av Satan selv. Løgnen er så uhyrlig, så vanvittig i sin absurditet at den knapt fortjener noen kommentar.

 Les hele artikkelen her:

http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/34-utviklingslaeren-del-1

 

 Utviklingslæren, del 2:

I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på forløperne til Charles Darwin. Utviklingsteorier er ikke av ny dato, men kan spores til hedenske filosofer flere hundre år før Kristus.

 Les hele artikkelen her:

 http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/35-utviklingslaeren-del-2

 

 Utviklingslæren, del 3:

Det er ingen overdrivelse å hevde at utviklingslæren er den største bløff som det såkalte vitenskapsakademi har servert offentligheten. Det er ingen lære som i større grad har bidratt til å fjerne gudstroen hos menneskene enn nettopp utviklingslæren. Ateismen og utviklingslæren er parhester. De passer sammen som hånd i hanske, og begge tilhører tidenes største bedrag.

 Les hele artikkelen her:

 http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/36-utviklingslaeren-del-3

Ekte evolusjon

Utviklingslæren, del 4:

I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på en rekke definisjoner innfor skapelses- og utviklingsmodellen. Dette er viktig for sammenhengens skyld.

 Les hele artikkelen her:

 http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/37-utviklingslaeren-del-4

 

Utviklingslæren, del 5:

En rekke prosesser i jordens biosfære bærer sterke bud om at jordens overflate og atmosfære er godt under ti tusen år gammel. Etter Bibelens kronologi er jordens biosfære med sitt myldrende liv kun seks tusen år gammel. Denne tidsrammen faller ikke inn i utviklingslærens premisser, men stemmer i det minste med de observerbare fakta.

 Les hele artikkelen her:

 http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/38-utviklingslaeren-del-5

 

Utviklingslæren, del 6:

 En levende organisme er en overmåte komplisert struktur, med en rekke spesialiserte organer og systemer som alle fungerer prikkfritt i et perfekt samspill. Utviklingslæren hevder at alt dette er produkter av tilfeldige prosesser gjennom lengre tid, men har et slikt dogme solid grunn under føttene?

 Les hele artikkelen her:

 http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/39-utviklingslaeren-del-6

 

Utviklingslæren, del 7:

 Stikk i strid med hva mange tror, er ikke utviklingslæren noen vitenskap. Den er en sjamanistisk religion og en naturfilosofi som gjør naturen til sin egen gud og skaperverket til sin egen skaper. Denne filosofien lanserer en rekke absurde påstander som mangler enhver bakkekontakt. En nærmere gjennomgang av de strukturer, kjemiske prosesser etc. som kjennetegner den levende organisme, er tilstrekkelig til å slå bena under langt mildere eventyr enn utviklingslæren.

 Les hele artikkelen her:

 http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/skapelse-evolusjon/item/40-utviklingslaeren-del-7

Les også:

 https://bibelogtro.wordpress.com/2015/11/09/arkeologi-bekrefter-bibelens-laere-historier-og-tidslinje/

 Se Trey Smith «knuse» Evolusjonsteorien:

 https://bibelogtro.wordpress.com/2015/01/17/evolusjonen-en-myte/