5e2cc9_61a38319d007403dac151c2baca6ad35~mv1

Tanken bak John Schlitt Ministries er å oppmuntre, gi håp og mot til de troende, støtte kirker og deres arbeid og bringe budskapet om Jesus Kristus ut til hele verden gjennom musikken og ved bruk av alle mediaplattformer. Dette er min lidenskap og det jeg brenner for og som ligger meg på hjertet. -John Schlitt

I’m a blessed man. I have been saved by a God of second chances. -John Schlitt

5e2cc9_d7ecae1f3eaa449b854d2ee979940769~mv2

John Schlitt Ministries oppmuntrer mennesker til å videreformidle Jesu Kristi kjærlighet ved å bruke deres egne gaver og evner til å tjene andre i lokalsamfunnet og over hele verden. For å kunne bruke ens gaver og evner må man først vite hva de er og hvordan man skal bruke dem. Oppdagelsen av John Schlitts gaver var en innholdsrik reise. Han har skrevet om denne reisen i en bok som heter «Why». Du kan kjøpe boka her.

I tillegg setter John Schlitt Ministries søkelyset på andre prosjekter som vi håper du kan ha nytte av, ved å dele deres visjoner og behov. Vi gjør det her gjennom personlige møter og gjennom vårt ukentlige radioprogram Live It Loud, som sendes på utvalgte radiokanaler og på http://www.newreleasetoday.com

5e2cc9_95a73282d4924d02a9cdbdad2e5fdce6~mv2

Live It Loud er én times ukentlig program som blir tilbudt kristne radiostasjoner fra New Release Today. I programmet Live It Loud intervjuer John Schlitt personer som har løftet fram kristen populærmusikk, særlig kristenrock, iløpet av 60, 70, 80, 90 og tidlig 2000-tallet, og spiller deres musikk. Dette er musikere og tekstforfattere som har hatt påvirkning på generasjoner av mennesker og lært de å høre om og kjenne Jesus Kristus!

Hør intervjuer med kjente kristne artister og aktører innen kristenrocken. Hør deres sterke vitnesbyrd om fall, nederlag og fristelser i møte med en sekulær og ofte råtten musikkbransje. Hør om deres sterke opplevelser på veien for Jesus og deres møter med mennesker som har møtt Jesus gjennom deres musikk. Hør om hvordan de ble frelst og hva de gjør i dag. Hør om hvordan Bill Gaither og stilen Southern Gospel samt mange av artistene i hans Homecoming Friends påvirket, inspirerte og samarbeidet med mange av disse pionerne innen kristenrocken.

Hør her intervjuer med artister som Michael Sweet (Stryper), Ronnie Cates (Petra), Louie Weaver (Petra), Billy Smiley (White Heart), Rick Cua, Phil Keaggy, John Elefante (Kansas, Mastedon), John Lawry (Petra), Bob Farrell, Bob Hartman (Petra), Eddy DeGarmo, Steve Yake, Geoff Moore, Rick Florian (White Heart), David Huff, Keith Thibod. And many more to come…….

5e2cc9_8f17686b6a2e449c87307ed0bbeff2b5~mv1

John Schlitt – The voice of Petra