Er kristendommen Kristus + «den amerikanske drømmen? American Gospel – Christ Alone undersøker hvordan velstandsevangeliet (the Word of Faith movement) har forvrengt budskapet i evangeliet, og hvordan denne teologien blir eksportert til hele verden.

American Gospel – Christ Alone er en av de beste kristne dokumentarene jeg har sett. Her får vi forkynt hva evangeliet virkelig er. Evangeliet handler om Jesus og hva Han har gjort for oss. Evangeliet handler ikke om velstand og egen vinning. Dokumentaren tar et direkte oppgjør med nåtidens velstandspredikanter og trosbevegelsen. Budskapet i dokumentaren gjør virkelig noe med deg. Når det virkelig går opp for deg hva et sant evangelium virkelig er, blir du fylt med en utrolig takknemlighet. Vår kristne tro består ikke i å «tro nok» eller å «så inn» slik at du kan høste goder og få et godt liv. Dette er et falskt evangelium. Evangeliet er Jesus og handler om Jesus. Å følge Jesus betyr ikke at du vil få et liv i velstand og medgang. Nei, heller tvert imot:

Så sa han (Jesus) til alle: «Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og hver dag ta sitt kors opp og følge meg. For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld, skal berge det. Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men mister seg selv og går til grunne? (Lukas 9:23-25)

Det er skremmende å se hvordan kristen media her i Norge omfavner velstandspredikanter. Aktører som Norge Idag, Visjon Norge, Kanal 10 m.fl formidler taler og forkynnelse fra en rekke av disse falske velstandspredikantene. Dette er veldig trist fordi mennesker blir «fanger» i evangeliet uten at de er klar over det. Evangeliet setter fri og er helt gratis! Det er også vanskelig å være avvisende til disse aktørene i kristenmedia, da de også sender og skriver om «sanne hyrder» og «det sanne evangeliet». Det er ingen tvil om at det er mye godt å lese i bl.a. Norge Idag og å se på Kanal 10 og Visjon Norge. Det som er så trist er at velstandsevangeliet blir blandet sammen med Jesu sanne evangelium slik at man lett blir forført. Jeg har selv gått i den fellen flere ganger.

Det er urovekkende at figurer som Bill Johnson fra Bethel Church, Todd Bentley, Kenneth Hagin, Benny Hinn, Mike Murdock, T.D Jakes, Joel Osteen, Andrew Wommack, Todd White, Ken Copeland m.fl. får fritt spillerom på deres plattformer.

Det er min bønn om at flest mulig får sett denne dokumentaren! Det vil sjokkere mange å se hva disse personene virkelig sier om Jesus og mennesket! Budskapet deres er en forvrengning av Bibelen!

American gospel2

Se traileren til American Gospel – Christ Alone:

 

«American Gospel: Christ Alone» er en viktig dokumentarfilm som varer i 2 timer og 20 minutter. Under her kan du se de første 40 minuttene av filmen, etterfulgt av vitnesbyrd fra seere:

 

Her kan du leie eller kjøpe filmen for streaming på Vimeo: American Gospel – Christ Alone

For mer informasjon besøk americangospelfilm.com

Lindsay Davis, en bibelskoleelev ved Bethel School of Supernatral Ministry, fikk sett American Gospel – Christ Alone . Gud brukte denne dokumentaren på en aller nådigst måte til å åpne øynene hennes slik at hun fikk se det sanne evangeliet. Lindsay Davis ble nylig kastet ut av BSSM fordi hun i all offentlighet gikk i rette med læren og praksisen til Bethel Church på sosiale medier. Sjekk ut hennes sterke vitnesbyrd etter at hun fikk sett filmen: Lindsay Davis’ vitnesbyrd

 

American gospel1
Velstand kan ikke være et bevis på Guds velvilje, da velstand er hva djevelen lover dem som tilber ham. – John Piper

Sagt om filmen:

«Dette er den beste avklaringen om sannheten og om velstandsforkynnelsen jeg kjenner til. Jeg ber om at millioner av mennesker over hele verden vil få se den slik at Kristi herlighet og de gode nyhetene blir løftet frem.» – John Piper

«Filmens styrke er at det ikke bare er en negativ utforskning av the Word of Faith movement, men også en veldig positiv og hjelpsom avklaring av bibelske sannheter. De som ser filmen vil ikke bare bli overbevist om at velstandsevangeliet er ondskap, men de vil også få vite nøyaktig hvorfor det er ondskap.»– Tim Challies

«American Gospel – Christ Alone er tankevekkende, overbevisende og viktigst av alt, gir Gud æren.» – John Ellis

 

Relatert artikkel: New Apostolic Reformation (NAR) – falsk lære som sniker seg inn i våre menigheter