Jesus tok til orde og sa: «Pass på at ikke noen fører dere vill! (Matteus 24:4)

Det undrer meg at dere så raskt vender dere bort fra ham som har kalt dere ved Kristi nåde, og til et annet evangelium, men det finnes ikke noe annet, det er bare noen som forvirrer dere og vil forvrenge Kristi evangelium. Men om vi selv, ja, om en engel fra himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi forkynte dere, forbannet være han! Vi har sagt det før, og jeg gjentar det nå: Hvis noen forkynner dere et annet evangelium enn det dere har mottatt, forbannet være han! (Galaterne 1:6-9)

Hør kanskje vår tids viktigste tale til norsk kristenhet:

Er man negativ når man peker på hva Bibelen, Guds Ord, sier eller er man Sannheten tro i kjærlighet?

Christian Finne levde innenfor det okkulte bl.a. New Age’s – i mange mange år – inntil han ble frelst for ca 5-6 år siden.

I denne videoen kan han, med erfaring fra sin bakgrunn, fortelle oss hva som egentlig skjer i mange menigheter og fra høyt profilerte pastorer. Flere kristne TV-kanaler bidrar sterkt til å spre falsk lære i forkledning. Det er grunn til å rope ut en advarsel!

Hva er det som mangler i mange menigheter for tiden? Hva med den unge generasjonen som vokser opp i dag? Hva lærer de om Bibelens sannheter, om frelsen, om forsoningen og om dom?

Løgnen som sniker seg inn i menighetene skjules ofte på den måten at den framstilles ved siden av og så nært opp til sannheten som mulig slik at den ikke så lett oppdages. De menneskene som ikke kjenner og er grunnfestet i Ordet slik at de kan avsløre hvorvidt en forkynnelse, profeti er fra Gud eller ikke – blir bedratt.

Fra mange kristne TV-kanaler handler det ofte om å lage gode stemninger, med lys, med røyk, med musikk slik at menneskene kan få de gode følelsene.

Man blir ikke frelst på følelser, men ved å ta til seg hva Ordet faktisk sier (taler til oss) – slik at man gjennom Ordet får åpenbart sin egen synd og utilstrekkelighet.

Det må en viljes beslutning til om å la seg frelse. Det er ikke nok å føle seg frelst. Det fører bare til et «jo jo liv»; én dag frelst, en annen dag ikke frelst osv…

Vi må være klar over at selv kan vi ikke gjøre noe som helst for vår frelse. Det er det bare Jesus som kan. Derfor må man helt og fullt overgi seg til han og legge alt i Hans hender, lytte til hans Ord og ikke minst; gjøre etter det. Ikke bli bare en hører, men også dets gjører.

Oppfordring til alle kristne er derfor: Hold deg til og tro Gud’s Ord slik det står og gjør deretter.

Produsent: http://www.alfa-webtv.com
Opptaket er gjort på Nytt Livs Lys sommerstevne, Gautefall 2018