Ble for litt siden klar over denne filmserien, og har nå sett første sesong. Dette er en utrolig flott serie som tar oss med inn i Bibelhistorien om Jesus på en sterk og rørende måte. Personlig føltes det som om jeg fikk sett hele denne historien på nytt. Jeg fikk mange nye aha-opplevelser og måten Jesus i serien formidler liknelser og historier på gjorde at det var som om også de ble åpenbart på nytt for meg. Dette er kanskje et av de beste evangeliseringsverktøyene som verden har sett idag.

The Chosen er et TV-drama basert på livet til Jesus Kristus, skapt, regissert og nedskrevet av den amerikanske filmskaperen Dallas Jenkins. Seriens skaper håper å skille den nye serien fra tidligere skildringer av Jesus ved å lage en episodebasert historie med flere sesonger. Det foreløpige målet er 8 sesonger. Filmen har topp kvalitet i alle ledd når det gjelder produksjon og skuespillere. Produsentene av serien har et uttrykt mål om å gjøre The Chosen til den mest sette serien gjennom tidene, og dermed slå den imponerende rekorden til Game of Thrones.

Hele verden kan laste ned serien og se den gratis!

Det som er så spesielt med denne serien er at det er mulig for alle som har tilgang på mobil og internett å se den gratis. Man trenger ikke å abonnere på strømmetjenester som Netflix o.l. Det man trenger å gjøre er å laste ned en app til enheten din og dermed har du fri tilgang til hele serien. I skrivende stund er bare første sesong produsert. Det som er så spesielt med finansieringen, og måten å få delt denne serien med hele verden på, er at du som seer kan gå inn og velge å støtte serien økonomisk. Dersom du betaler en hvis sum penger har du betalt for så og så mange seere. Man gir altså serien i gave til nye mennesker.

Dette er en helt ny måte å få være med å gi evangeliet videre til en hel verden !

Last ned appen gratis:

The chosen1
App-ikonet

Last ned for IOS her

Last ned for android her

Se kommentarer til tenåringer som har sett serien:

Sjekk også ut hjemmesiden til The Chosen her

The Chosen på Facebook her

Youtube-kanalen til The Chosen her