Du vil bli sjokkert når du ser hvilke åndskrefter som står bak Heidi Baker og hva hun virkelig forkynner!

Lindsay Davis, en tidligere bibelskoleelev ved Bethel School of Supernatral Ministry, fikk sett filmen American Gospel – Christ Alone og Gud brukte denne dokumentarfilmen på en aller nådigst måte til å åpne øynene hennes slik at hun fikk se det sanne evangeliet. Lindsay Davis ble nylig kastet ut av BSSM fordi hun i all offentlighet gikk i rette med læren og praksisen til Bethel Church på sosiale medier. Sjekk ut hennes sterke vitnesbyrd etter at hun fikk sett filmen: Lindsay Davis’ vitnesbyrd

Les også: Bill Johnson, Bethel Church og New Age

Lindsay Davis har virkelig fått en nådegave til å avsløre menigheter og forkynnere av NAR-bevegelsen og velstandsevangeliet. Hun har virkelig kjent det på kroppen som deltaker i disse bevegelsene. I denne alvorlige undervisningsfilmen avslører hun Heidi Baker og går i rette med henne og hennes forkynnelse, eller rettere sagt mangel på forkynnelse ved å prøve henne på Guds Ord. Lindsay Davis har virkelig nød for Heidi Baker og de som er innenfor denne ekstremkarismatiske retningen. Man merker virkelig hennes nød for det som skjer og hun presenterer sannheten og evangeliet på en varm, direkte og bibelsk riktig måte.

Denne artikkelen er ikke ment for å rakke ned på dere som er begeistret for Heidi Baker. Den er ment for å være en oppvekker for dere som hører blindt på henne. Stemmer virkelig det hun kommer med Guds Ord. Jeg ber dere som mener at denne artikkelen er unødvendig om å allikevel ta dere tid til å se denne undervisningsfilmen av Lindsay Davis. Det gjorde vondt å se filmen, og jeg blir rett og slett overrasket over at så mange lar seg forføre av henne og denne retningen. Her hjemme i min egen by Kristiansand blir Heidi Baker omfavnet på en ukritisk måte.

Det uroer meg at stiftelsen Damer i byen anbefaler undervisning av Heidi Baker, ja også av Andrew Wommack og sier at de får inspirasjon fra disse. Samtidig ser vi at hun også har blitt brukt som taler på Nordisk Kvinnekonferanse i Sørlandshallen. Det som virkelig bekymrer er at Damer i byen og Kvinner i Nettverk omfavner Heidi Baker samtidig som kvinner fra alle slags menigheter deltar på deres arrangementer.

Ikke døm meg for å legge ut denne posten, og for å dele denne undervisningsfilmen før du har sett og hørt hva Heidi Baker forkynner og hvordan hun forkynner! En viktig kristen oppgave er å avsløre falsk lære og falske åndsmakter!

Se filmen og gjør deg opp en mening etterpå!

Vær så snill, ikke forhåndsdøm!

«Det undrer meg at dere så raskt vender dere bort fra ham som har kalt dere ved Kristi nåde, og til et annet evangelium, men det finnes ikke noe annet, det er bare noen som forvirrer dere og vil forvrenge Kristi evangelium. Men om vi selv, ja, om en engel fra himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi forkynte dere, forbannet være han! Vi har sagt det før, og jeg gjentar det nå: Hvis noen forkynner dere et annet evangelium enn det dere har mottatt, forbannet være han!» (Gal 1:6-9)

Filmen vil ta for seg følgende temaer:

  • Er Heidi Baker monoteistisk (troen på én Gud) eller polyteistisk (troen på flere guder?
  • Torontovekkelsen og Heidi Bakers møte med denne vekkelsen.
  • Presenteres kirker og konferanser rundt om i hele verden for demoner av Heidi Baker.
  • «Hellig Ånds manifestasjoner» («hellig latter», voldsom ristninger, brekninger, bjeffe som hunder osv.) Er dette Den Hellige Ånd eller er det fra den Onde?
  • Heidi Bakers ektemann, Rolland Baker. (Som kanskje er enda farligere og mer forstyrret enn Heidi Baker.)

heid baker 3

  • Dåp i Den Hellige Ånd/Døpt i ild og det å snakke i tunger.
  • Åndelig drukkenskap. (Full på Den Hellige Ånd på samme måte som man blir full på alkohol.)
  • Heidi Bakers påståtte reiser til Himmelen. Angivelig skal Heidi Baker ha blitt gitt en nøkkel av Gud under en av sine reiser til Himmelen til et stort varehus som befinner seg der. Varehuset inneholder mengder av kroppsdeler som hun kan forsyne seg av så mye hun ønsker til alle tider. Hvorfor benytter ikke Heidi seg av dette tilbudet? Hvorfor reiser hun ikke til sykehus og barnesykehus rundt om i verden og gir pasientene nye leddbånd, øyer, nyrer m.m? Hvorfor gir hun ikke nye kroppsdeler til mennesker som står i organkøer?
  • Hennes universalistiske tro på de som «er i Guds hånd».

 

This my friends, was by far one of the most horrifyingly disturbing videos I have ever had to make. Prior to my past few weeks of tireless and exhausting research, I knew Heidi Baker was “bad”, but— I certainly did not know she was this “bad.”

Please share this video with any of your friends who are stuck in the NAR or Word of Faith movements… (Iris, Lifestyle Christianity, Bethel, IHOP, YWAM, etc)

Follow me on Instagram: @lindsdavisss Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/lindsay.davi…

-Lindsay Davis

 

 

Reklamer