Er ikke utviklingslæren vitenskap, og skapelseslæren bare en tro?

Hvis denne alminnelige oppfatningen var sann, hvorfor ville da så mange høytkvalifiserte vitenskapsfolk i dag akseptere en direkte og forholdsvis ung skapelse av en fullt funksjonerende verden (slik som det står i 1. Mosebok, den første boka i de hellige jødiske/kristne skrifter)?  Og hvorfor ville de fornekte evolusjonslæren (ideen om en treg selvforvandling av alle ting fra ytterst enkle begynnelser) og dens parhest, uendelig lange tider?

Den moderne kreasjonist bevegelse er en hurtigvoksende minoritet.  I USA alene, er det gjort et forsiktig overslag på at over 10.000 profesjonelle vitenskapsfolk (det store flertallet ikke offisielt tilknyttet kreasjonist organisasjoner) som tror på bibelsk kreasjonisme. Korea Association of Creation Research har et medlemstall på hundrevis av vitenskapsfolk med minst en master- eller doktorgrad i et område av vitenskapen.  Dette inkluderer dusinvis med universitetsprofessorater.

Nesten alle grener av moderne vitenskap ble grunnlagt, eller på avgjørende måte fremmet av vitenskapsfolk som trodde på Bibelens beretning av skapelsen og den verdensomspennende syndefloden i Noas tid.

Les denne flotte artikkelen av Carl Wieland , oversatt til norsk av Tom Gallatin, publisert i http://www.kommentar-avisa.no:

Stein og Bein – Sterk bevisføring mot utviklingslæren