Så våk da, for dere kjenner ikke dagen eller timen. (Matt. 25:13)

Bortrykkelsen vil si at alle sanne kristne blir hentet av Jesus på den måten at de blir tatt opp til Himmelen uten å dø. I praksis kommer det til å bli en mengde mennesker som plutselig forsvinner uten å vende tilbake.

Les Bibelens ord om bortrykkelsen her

Og se, jeg kommer snart. (Åp. 22:7)

 

Olav Rogde fikk et syn angående bortrykkelsen i 1952:

-Det kom for meg at jeg skulle skrive det ned, men det sto ikke akkurat for meg som noen åpenbaring. Jeg ville liksom slå den tanken fra meg, og sa til meg selv at det bare var fantasi, men jeg fikk ikke ro i mitt indre.

Jeg sa til Gud: ”Jeg kan ikke huske alt dette. Skal det nedskrives, så må du gi meg det en gang til.” Det gikk et par uker, så kom det over meg igjen. Det var som å sette seg ned og lese en beretning fra en avis eller en bok. Klokka var ti på kvelden. Jeg fikk tak i en blyant. Det lå en gammel skrivebok der som jeg skrev ned i. Jeg skrev og skrev til klokken var nærmere ett på natten. Da orket jeg ikke mer. (Jeg var da i mitt 79 år). Jeg ba om å få hvile, og om det var mer, at Gud ville gi meg det neste dag. Jeg la meg og sovnet fort. Nå gikk det enda en uke. Men så kom synet tilbake en kveld klokken ti. Det var en direkte fortsettelse fra der det sluttet sist:

Olav Rogdes syn om bortrykkelsen