Latterliggjøring i Fædrelandsvennen:

Dette er den verste helgen min på lang, lang tid. Har virkelig fått kjenne på hvordan det er å stå i den offentlige gapestokken. At jeg akkurat nå er langt nede er det ikke å legge skjul på. Det er underlig at fordi noen står frem og forteller at de tror på skapelsen slik Bibelen forteller og ikke på evolusjonsteorien skal man bli uthengt i media. Ja, en politiker som tror på dette er ikke skikket til å være politiker? Skal ikke politikken gjenspeile hele folket? Hvorfor blir man i kommentarfelt kalt for «svarte i haue»? Hvorfor er sjikane i kommentarfelt greit, men å dele en lenke som tar for seg svakhetene til evolusjonsteorien forkastelig? Det er ikke lett å få brettet ut et stort bilde av seg selv og et intervju som er fullt av feil. Det er vanskelig å skulle se mennesker i øynene etter at «hele landet» tror at jeg har sagt at «at all vitenskap er fra Satan.» Det er forferdelig at familie og venner skal se dette. Beklager til alle for min naivitet. Den fellen har jeg gått i så alt for mange ganger at nå kjennes det som om jeg har fått nok.

I min naivitet trodde jeg at å vise kristne og prest hva Bibelen og Luther virkelig sier om utøvende homofili, skulle få dem til å ville tenke seg om og bøye seg for Bibelens lære. Jeg trodde Bibelen var vårt fundament. Selv om jeg har fått mye støtte og at jeg har følt at vi er mange som står sammen om dette har jeg tydeligvis fått et stempel på meg som en ukjærlig dobbeltmoralist. Å påpeke disse ting på bloggen er tydeligvis for hardt og ikke gjort i kjærlighet. Når mennesker i nær relasjon sier at det virker som om det ikke ligger noe kjærlighet bak, blir jeg skikkelig såret. Man blir beskyldt for dømming. Dømmer man ved å stå for Bibelens lære i disse saker? Hvem er det som kaster stein? Hvem er verdige nok til å løfte frem Bibelen i lærespørsmål? Må man være syndfri? Er du verdig til å kaste stein på meg? Er du verdig til å peke på Bibelens lære? Sannheten er at ingen av oss er det, men Jesus har gitt oss uverdige, som har søkt vår tilflukt hos Ham en befaling: «Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.» En del av oppdraget er å lære å holde alt det han har befalt oss. Bibelen er Guds Ord! Den er rettesnoren for våre liv, og i den kan vi finne ut alt vi trenger å vite.

Vet rett og slett ikke om jeg orker å være utsatt for negativ synsing om meg selv mer. Har familie som kanskje lider under dette. Burde kanskje gjøre som flertallet og holde en lav profil og ikke henvise til Bibelen i all offentlighet.

Takk til dere som har gitt meg støtte og sagt at dere ber for meg gjennom dette!

Støtten fra redaktøren i det kristne nettstedet SØKELYS varmet skikkelig. Skulle ønske dere leste dette:

http://www.sokelys.com/?p=13316