For noen år siden opplevde jeg alle foreldres mareritt, å miste mitt nyfødte barn. Den lille jenta mi klarte ikke mer enn et par timer i denne verden. Hele situasjonen var så absurd og jeg har aldri opplevd mer kaos i mitt indre enn det jeg opplevde i de få minuttene jeg fikk sammen med mitt nyfødte barn. Mitt ønske om at Jesus skulle redde henne var så intenst at det ikke kan beskrives.

Jeg har alltid trodd at små barn vil reise direkte hjem til Jesus dersom de skulle dø. Derfor var det vondt å få spørsmålet fra sykepleierne om de skulle holde barnet i live frem til sykehuspresten kunne komme og foreta en nød-dåp. Tenk at kirken har trodd, og muligens er det fortsatt noen i kirken som tror at små barn går fortapt, dersom de ikke blir døpt. Dette har gitt mange foreldre de grusomste kvaler! Dette kan ikke kalles annet enn et forferdelig overgrep fra kirkens side, uten noe som helst grobunn i bibelsk lære. Vi avviste høflig forespørselen fra sykepleierne da jeg vet at de gjorde det i beste mening, da de skjønte at vi trodde på Jesus.

Midt i alt kaoset, da det hadde gått opp for meg at barnet ville dø, følte jeg allikevel en fred inni meg. Jeg bare visste at Jesus stod og ventet på min søte lille datter på den andre siden. Etter at vi hadde overgitt henne til Jesus falt det en ro over meg som jeg følte var totalt malplassert. Sorgen og savnet etter jenta mi kan jeg ta og føle på hver eneste dag, men jeg har en visshet som en kristen at jeg får møte henne igjen. Tenk hvilket håp vi har i troen på vår Herre Jesus Kristus. Tenk hvilken kjærlig Gud vi har som kan gi oss mot og trøst i livets aller tøffeste situasjoner.

Selv om jeg alltid har trodd at små barn vil komme rett hjem til Jesus dersom døden skulle innhente dem, har jeg ikke helt funnet «bevis» på det i Skriften. Men, heldigvis har jeg funnet det nå. Bildet som vises øverst er helt fantastisk! Jeg får virkelig tro at Jesus trøster, bærer og passer på jenta mi i all evighet!

Bedre Far enn Jesus finnes ikke!

Les Bibelens bekreftelse på at de små barna hører Guds rike til:

Kommer babyer til Himmelen når de dør