Hei alle sammen!

Tar meg den frimodigheten og deler en del ting jeg har jobbet med i den siste tida og jobber fremdeles med. Kan si det sånn at jeg nærmest er blitt hekta på å lære mer av Bibelens mysterier og fantastiske budskap. Vet godt at jeg ikke er et søtt lite lam, men er glad for at Herren kan bruke en sau som meg også! Har funnet en fantastisk nettside som heter http://beginningandend.com/. Denne siden inneholder mange fantastiske artikler om Bibelens utrolige budskap. Jeg har satt meg ned og begynt å jobbe med dette stoffet. Jeg har tatt meg den friheten og begynt å oversette disse artiklene, med velsignelse og takknemlighet fra eierne av siden. Jeg har fått veldig mye igjen ved å lese disse og mitt ønske er at mange andre får et dypere innblikk i Bibelens fantastiske budskap og at disse kan åpne øynene våre så vi blir tryggere i troen på en Allmektig Gud, Hans Sønn Jesus Kristus og Den Hellige Ånd. Det er flere som har oppfordret meg til å dele dette med andre og jeg har gått og kjent på at det skal jeg gjøre.

Man trenger ikke kunnskap for å bli frelst. Jesus sier selv at salig/frelst er den som ikke ser, men allikevel tror. Men, kunnskap om Bibelen og Guds Ord styrker troen din og vil hjelpe deg i motstanden du daglig møter mot din kristne tro. Personlig har jeg merket, og ser at andre kristne har det på samme måten, at vi vet alt for lite om alt det Bibelen har å lære oss. Vi trenger å ta til oss næring fra Skriften hele tiden for å stå imot djevelens listige angrep på troen vår. Se bare på hvordan Israelittene vendte ryggen til Herren gang på gang, selv om Herren gjorde store og mektige under blant dem, mye mer synlig enn vi opplever i dag.

Jeg mener vi kristne virkelig må få opp øynene for hva som skjer i dag. En ting er at vi lett kan ta avstand fra andre religioner eller kristne sekter som for eksempel Jehovas Vitner, eller stadige angrep fra naturvitenskapen, men noe annet er når vi blir angrepet innenfra i våre egne sammenhenger. På samme måte som utrykket «en ulv i fåreklær» og som Skriften forteller oss om at Satan gjør seg om til en lysets engel, slik forderver den liberale teologien oss ved at synd blir kamuflert i kjærlighetsbegrepet og i medmenneskelighet. Alvorligheten av å avvise Jesus og Guds Ord blir kraftig nedtonet. Det er tydelig at Guds gode bud ikke er så viktige så lenge man gjør ting i kjærlighet til andre mennesker. Vi må virkelig lese Bibelen og be Herren om å vise oss sannheten så vi ikke blir likegyldige og sløve. Søk først Guds rike! Vi må aldri glemme at syndens lønn er fortapelsen, men vi er lovet et evig liv i herlighet hjemme i Himmelen sammen med Jesus, dersom vi tror på Ham. Det vil si at vi har tatt imot og akseptert Jesus som Herre i livet vårt!

Dersom dette brevet med tilhørende vedlegg og linker gjør at jeg blir betraktet som en mørkemann, kan jeg med glede si at jeg er en herlig frelst mørkemann med lys/glimt i øyet!

Nå som vi er så heldige og er blitt velsignet med flere menigheter på Flekkerøya med ulike uttrykk, som er med og sprer det gode budskapet på mange forskjellige måter, er det min bønn at vi alle står sammen i bønn mot djevelens listige angrep og forsøk på å forvrenge Skriften.

Jeg kjenner veldig på at vi må være med å spre et godt og tydelig budskap i dagens samfunn. La oss henge oss på de kristne artistene Carman og Petra som synger sammen «It’s our turn now..!» Det er på tide at vi tar evangeliet tilbake og forkynner sannheten om Guds dom og frelse til hele verden!

Her er Sangen med tekst:

Her er musikkvideoen:

Vi er blitt indoktrinert til å tro at det vitenskapen lærer oss er en sannhet og ikke en helt vill hypotese. Mye av det vi lærer om på skolen om utviklingslæren og tidsperspektiver stemmer lite med Bibelen som er Guds Ord. Det har alltid vært et problem for meg at jeg tror på Bibelen som Guds ufeilbare lærebok som også forteller om hele verdens historie, fra skapelse og dyreliv, tidsperspektiver o.l. at dette stemmer lite eller ingenting med vitenskapens «fasit». Noen tar feil! Som kristen anerkjenner jeg Bibelen, skrevet av mennesker inspirert av Gud, som sannhet! Min personlige mening er at det rett og slett er blasfemi for en kristen å tro på en lære som sier at vi mennesker har utviklet oss fra apekattene. Bibelen lærer oss ettertrykkelig at vi er unike og skapt i Guds bilde! DET ER IKKE EN APEKATT!!!

Heldigvis har vi gode kristne vitenskapsmenn, forskere og tenkere som ser utviklingen på en helt annen måte, som er forenlig med Bibelens lære. Alt liv kan forklares innenfor Bibelens tidsbegrep. Bibelen lærer oss ganske tydelig at menneskene kun har eksistert på jorden i ca. 6000 år, så da kan man si at livet på jorda muligens kan gå tilbake ca. 12000 år, dersom man følger skapelsesberetningen og Bibelens Ord om at for Gud er en dag som tusen år og tusen år som en dag. Denne nye læren som heldigvis sprer seg blant en god del forskere blir kalt for kreasjonisme, eller intelligent design. President George W Bush prøvde i sin tid som president å få denne teorien inn i skolen som en likeverdig lære som naturvitenskapen som blir undervist i dag. Jeg er overbevist om at den onde bruker den naturvitenskapelige læren, som det blir forventet at alle oppegående og intelligente mennesker skal akseptere som sannhet, som et sterkt angrep på Bibelen og dens budskap. Man blir fortalt at man må ta Bibelens skapelseshistorie med en klype salt og se på det som et epos. Men, Bibelen er en historisk skrift som kan dokumenteres av andre mytologier, oldtidens samfunn, andre skrifter og utallige utgravninger.

Jeg har sett en del på arbeidet til Trey Smith som driver nettsiden www.godinanutshell.com Han har en del fantastiske filmer der han tar oss engasjert med på en vandring gjennom historiens gåter og mysterier fra en bibelsk vinkling. Det han har å dele med verden er noe alle burde få undervisning i og personlig mener jeg at det burde være obligatorisk for alle kristne å få et innblikk i dette forbløffende materialet. Jeg kan love deg at du får en wow-opplevelse og mange brikker i puslespillet om verdens opprinnelse, dinosaurer, mennesker og dyr faller på plass. Jorda før storflommen og Noah, var et underfundig sted!

Her er linkene til noen av Trey Smiths fengende filmer:

https://www.youtube.com/watch?v=lktmmd7YnD8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY&list=PLEA099CE59F0A0322

https://www.youtube.com/watch?v=mtBz1roiQR8&list=PLEA099CE59F0A0322

Det finnes enda flere utrolige filmer på Trey Smiths youtube profil og på tidligere nevnte nettside.

Det er mitt håp og min bønn om at dette kan virke trostyrkende på dere, slik jeg har fått oppleve det. Det er jo fantastisk når Bibelen bekreftes gjennom vitenskap og funn og ikke bare som en åndelig veiledning. Alt henger sammen med alt!! Vil oppfordre dere til å ta dere tid til å studere dette og gjerne dele og like bloggen min http://www.bibelogtro.wordpress.com !

Mvh

Richard Tørressen